AYDIN / SÖKE - Söke Anadolu Lisesi

Ağu

2017-2018 eğitim-Öğretim yılı okul uyum programı(oryantasyon) kapsamında okulumuzun yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı, Oratöğretim Genel Müdürlüğümüzün 6-7 Ağustos  2018 tarihlerinde Ankara´da yapmış olduğu değerlendirme toplantısına Aydın ilini temsilen okulumuz idarecileri Hakan ÇEVİK ve Veysel BİLMEZ katılmışlardır.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Ağu

May

Görsel sanatlar öğretmeni Esma UYAROĞLU  öncülüğünde öğrencilerimiz Resim atölyesinde boyama çalışmaları ile atölyemizi renklendirdiler.

May

Okulumuz Folklör takımı öğrenme etkinlikleri projesi kapsamında düzenlenen ilçe programında gösterilerini sundu.

May

Okulumuzun üstlendiği,Söke Kaymakamlığının himayesinde olan Fotoğraf yarışması  projesi için sökedeki tüm liselerden öğrenci gruplarını köylerimize ziyarette bulunduk. Sırasıyla Avcılar,Demirçay,Kaygıllı,Çavdar mahallelerine yapılan ziyaretimizde öğrencilerimiz ve görevli öğretmenlerimiz köylerde anıtlaşmış bina ve insan konulu resimler çektiler  ayrıca köy halkınında ilgisini çeken proje  büyük ilgi gördü. Yapılan gezi Müdür Baş Yardımcısı Deniz SÖYLER başkanlığında gerçekleşirken müdür yardımcısı Veysel BİLMEZ ve görevli öğretmenlerde katıldı.

Nis

Okulumuz Beyaz Bayraktan sonra Beslenme Dostu Okul ünvanınınıda aldı. Bugün yapılan denetimden sonra belgeyi almaya hak kazandık.

Mrt

Okulumuzu temsilen Okul müdürü Hakan ÇEVİK, Müdür Baş Yardımcısı Deniz SÖYLER, Edebiyat öğretmeni Ahmet KAYA ve öğrencilerimizin katıldığı şehit ailesine ziyaretimizi gerçekleştirdik. Şehit başkomiserin kızının evine yaptığımız ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve idarecilerinin maddi ve manevi olarak desteklediği tavuk pilav hayırı tüm öğrencilerimize dağıtıldı. 18 Mart şehitler ve gazileri anma töreni kapsamında yapılan etkinlik onurlu ve gururlu geçti.

Nis

Okulumuzdan yıllar önce emekliye ayrılan Felsefe Öğretmeni Abdullah KARACA okulumuza ziyarette bulundu. Değerli hocamızı kendiside Felsefe öğretmeni olan müdür yardımcımız Engin AK karşıladı.

Mrt

Sökeli Gazilerimizden Ulvi ATMACA,Abdullah KÖKSAL,Fahri TOSLAK,Hasan AKBABA,Şerafettin TURGUT okulumuza ziyarette bulundular. Öğrencilerimizle söyleşide bulunan gazilerimiz bizleri onurlandırdılar.