AYDIN / SÖKE - Söke Anadolu Lisesi

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz!

2023-2024 Eğitim-öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde  kullanmış ders kitaplarının, öğrenci çalışma kitaplarının, defterler ve atık kağıtların gönüllülük esasına göre toplanıp geri dönüşüme kazandırılmak üzere okulumuza teslim etmenizi bekliyoruz. Çevreye duyarlı ve bilinçli bireyler olarak desteklerinizi bekliyoruz.

Evinizdeki her türlü atık kağıtları okulumuzda belirlenen geri dönüşüm noktasına  getirmenizi önemle rica ederiz.

May

d) (Ek:RG-8/9/2023-32303) Okuldan mezun olamayan 12 nci sınıf öğrencileri ile devamsızlık tebligatı yapıldığı hâlde okula veya sınavlara katılımları sağlanamayan öğrenciler, sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair yazılı taleplerini kayıtlı oldukları okul müdürlüğüne sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar bildirmeleri hâlinde sorumluluk sınavı planına dâhil edilir.

Yönetmelik maddesi gereğince sorumluluk sınavına girecek olan beklemeli öğrencilerimizin  24.05.2024 tarihine kadar sorumlu oldukları derslerden okulumuza dilekçe vermeleri gerekmektedir.

May