AYDIN / SÖKE - Söke Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuz eTwinning kulübü öğrencilerinin Kulüp öğretmeni Aslı Yalçın  rehberliğinde  yürütmüş oldukları Fransa, İspanya ve İtalya ortaklı uluslar arası projemiz Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Öğretmenimiz Aslı Yalçın ve  projeye katılım sağlayan eTwinning Kulüp öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

Okulumuz görsel sanatlar öğretmenleri tüm yıl öğrencileri ile yaptığı çalışmaları öğrencileri ile birlikte sergilemekten gurur ve mutluluk duymaktadır

May

Okulumuz yürüttüğü eTwinning uygulamaları ile okulumuza Avrupa’nın kapılarını açan, öğrencilerimizin İngilizce gelişimine katkı sağlayan, onlara takım çalışmasını öğreten ve başka ülkelerden yaşıtlarıyla ortak bir paydada buluşturan eTwinning platformunun en prestijli etiketlerinden olan  2023-2024 eTwinning Okulu Etiketi kazanmıştır.

Nis

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Aşaması Proje Değerlendirmeleri Sonucu açıklandı.

Ön değerlendirmeyi geçen 19 proje ile ilimiz okulları, 3-4 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Bölge Finallerinde çevrim içi sunumlara katılarak projelerini jüri üyelerine anlatmış ve başarılı sonuçlar elde etmişlerdir.

Derece kazanan tüm öğrencilerimiz, danışman öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizi tebrik ediyoruz

Nis

Mrt

Pansiyon Öğrencilerimize Rehber Öğretmenimiz Hülya Karafilik Tarafından "Akran Zorbalığı ve Bilinçli İnternet Kullanımı" İle İlgili Bilgilendirme  yapıldı

Mrt

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ferda ÇAPANOĞLU'nun yönderliğinde öğrencilerimizin hazırladığı 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Gününün 108. Yılı panolarımız.

Mrt

Bu güzel töreni hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz

Mrt

Öğrencimiz Kardelen Özdemir Atletizm 100 metre dalında İl 1.si Oldu!!!.Kendisini ve emeği geçenleri tebrik ederiz

İstiklal Marşı, kabulünün 102. yılında şairi Mehmet Akif Ersoy ile anılıyor

Mrt

16 Mart 2023 Perşembe günü Saat 10:00-17:30 Arası okulumuzda kan bağışı etkinliği düzenlenecektir.Tüm halkımız davetlidir.