AYDIN / SÖKE - Söke Anadolu Lisesi

Ara

Farklılıklara Saygı ve Dayanışma değeri doğrultusunda "Kardeşim Sensin" temasıyla Kırıyarlar Özel Eğitim merkezini, pansiyon öğrencilerimizle ziyaret ettik.

eTwinning Kulüp Çalışmalarımız

Okulumuz eTwinning kulüp öğrencileri, Romanya, İtalya, Gürcistan, Litvanya, Kuzey Makedonya ve Polonya ortaklı uluslararası Happy New Year adlı proje çalışmalarına, ingilizce öğretmenimiz Aslı Yalçın önderliğinde başlamışlardır.

Proje çalışmalarında, farklı kültür ve dilden öğrencilerle yapılacak işbirlikçi çalışmalarla, kültürel farkındalık, yabancı dil bilgisinde gelişim ve öğrencilerde sosyal etkinliklerle kişisel gelişim kazandırılması hedeflenmektedir.

Ara

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Ferda ÇAPANOĞLU ve 12-D görsel sanatlar grubu öğrencileri ile 12-18 Aralık yerli malı haftası hakkında farkındalık panoları ve 869 ile başlayan barkodların Türk malı olduğu tüm öğrencilerimize hatırlatmak ve kavratmak için panolar hazırlandı.

Ara

Okulumuz görsel santlar öğretmeni Ferda ÇAPANOĞLU ve öğrencilerinin hazırladığı Mevla haftası panolarımız

Ara

Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite projesi kapsamında düzenlediğimiz Davutlar-Kurşunlu Manastırı Doğa yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.

Ara

Okul Dergimizin Yeni Sayısı Çıktı!!!

Kas

Milli Değerlere Saygı teması doğrultusunda kız öğrenci pansiyonumuzda 24 Kasım 2022 tarihinde "Türkçeye Saygı"  konulu bilgi yarışması gerçekleştirildi.

Kas

10 Kasım için Görsel Sanatlar Öğretmeni Ferda Çapanoğlu ve öğrencileri Atamıza yakışır çalışmalarla okulumuzu Törene hazırladılar.

Kas

Okulumuz görsel sanatlar önderliğinde öğrencilerimizin hazırladığı

29 Ekim - 04 Kasım

Kızılay Haftası farkındalık panosu