AYDIN / SÖKE - Söke Anadolu Lisesi

May

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Gülcan Acar' ın öğrencilerine yaptırmış olduğu  akrilik boya, karakalem ve lavi tekniği resim sergisi.

May

2022 PISA sınav uygulamasında ülkemizi temsil eden okulumuz ögrencileri ilçe kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin GÜNEY tarafından kabul edildi

İlçe Atletizm Yarışmalarındaki

Irmak BAŞARIRIR 60 m İLÇE 1.si

Irmak BAŞARIRIR 800 m İLÇE 1.si

Ceren ÖZDEMİR 60 m İLÇE 2.si

İrem YÜCE 60 m İLÇE 3.si

İrem YÜCE 8000 m İLÇE 3.si            derecelerini elde etmişlerdir.Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Bilişim haftasında okulumuz öğrencilerine bilinçli internet kullanımı, siber zorbalık ,dijital yurttaşlık konuları ile ilgili seminer verilerek kulüb öğrencileri tarafından okul panosu hazırlandı.

May

Pansiyon öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle önce İzmir'i gezdik sonra da tiyatroya gittik!Bu güzel günün yaşanmasına katkı sağlayan Haydar KAYA'ya pansiyon öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

May

15 öğretmen ve 252 öğrenci ile yürüttüğümüz Fransa, İspanya ve İtalya' dan yabancı ortakları olan uluslar arası projemiz "Grammar in Situation" hedefleri doğrultusunda  çalışmalarını tamamlamıştır.Okulumuz eTwinning kulübü öğrencilerimize, koordinatör öğretmenimiz Aslı Yalçın'a ve çalışmalara dahil olan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Geziye katılmak isteyen öğrencilerimiz Gezi kulübü öğretmenleri   Sevil İNAN  ve Cumhur  AYTEKİN ile irtibata geçebilirler

Nis

2022 OECD Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı PISA sınav uygulaması 20.04.2022 tarihinde okulumuzda başarıyla gerçekleştirildi.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.