AYDIN / SÖKE - Söke Anadolu Lisesi

Eyl

"Doğal varlıkların korunması ve israfın önlenmesi konularını da kapsayan 5D modeli; "Düşün ve Gerekli Değilse Tüketme", "Daha Az Tüket", "Değerlendir ve Yeniden Kullan", "Değiştir ve Farklı Amaçla Kullan", "Dönüştür Doğa Kazansın" prensiplerinden oluşmaktadır.

Sıfır atık eğitim portalına www.sifiratiktema.org adresinden erişilmektedir.  Öğretmenlerimiz bu portal üzerinden sıfır atık eğitimi ile ilgili tüm kademeler için etkinlik önerileri, sunumlar, posterler, çalışma kâğıtları, proje önerileri ve oyun tabanlı dijital etkinliklerin de aralarında bulunduğu zengin eğitim içeriklerine ve materyallere ulaşabilmektedirler.

Eyl

Yenilenen internet sitemiz artık daha güncel!!! Okulumuz personelinin, Web sitesinde yayınlanmasını istediği her türlü haber ve duyuru için ilgili müdür yardımcısına başvurabilirler.

Tem

Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, bayramın, dünyamızdaki bütün insanların huzuruna ve mutluluklarına vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Haz

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Komisyonunun teklifiyle 2022 yılının Avrupa Gençlik Yılı (#EYY2022) olarak belirlendiği belirtilmektedir.

2022 Avrupa Gençlik Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuzda İngilizce Öğretmeni Fatma Ekti ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Şahin tarafından farkındalığı amaçlayan "dijital dönüşüm" konulu konferans düzenlendi. Ayrıca #EYY2022-Avrupa Gençlik Yılı Etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizin dijital geleceği kendi hayal güçleriyle inşa etmelerini sağlamak için logo tasarımı yarışması düzenlendi.Okulumuz öğrencilerinden 10/L sınıfından İrem Bilben en iyi logoyu tasarlayarak birinci seçildi.

Haz

May

Okulumuz eski mezunları bir araya gelerek okulumuzu ziyaret ettiler. Mezunlarımız 12.sınıf öğrencilerimizle geleceğe yönelik söyleşilerde bulundular.

May

Söke Tarih Araştırmaları derneği tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında ilk 3 dereceyi elde ettik.Yarışmaya katılan ve onları yarışmaya hazırlayan Kubilay ENGİNSU öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Söke Anadolu Lisesi olarak Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydın Valiliği tarafından düzenlenen aydın bilim ve teknoloji şenliğine katıldık